Ja kun aina tulee sanottua dagen efter että en sitten enää ikinä juo mitään, perun nyt puheeni ihan kokonaan. Kun ei se krapulaolo(ainakaan mulla) tulekkaan siis siitä nautitusta nestemäisestä vaan yksinkertaisesti VALVOMISESTA, TUPAKOINNISTA JA SYÖMÄTTÖMYYDESTÄ!(tai sit se vaan yksinkertaisesti tarttuu kuin tauti, asiakkaista siis)

Kivaa olla sellaisessa duunissa että joka sunnuntai on saamarinmoinen kankkunen. Koko päivä mennyt tänäänkin huilatessa, oli pakko käydä tekeen lotto ja meinasin yrjötä autossa kun oli muka niin kuuma ja tiekin varsin mutkainen ja kaikki ihan huonosti.

Koko viikonloppu oli muutenkin ihan perseestä, jostain syystä tuntui että ne kaikki jotka on suljetulta osastolta viikonloppuvapaalla jumitti mun kärrylle houraamaan. Yks deeku kehuskeli omistavansa ravintolan ja 300 000 euron mopoauton mutta pummi tupakasta jämät ja kävi kaivamassa roskiksesta puolikkaan sämpylän jonka sit veti huiviin ihan hyvällä ruokahalulla. Niin. No sitähän sanotaan ettei suomalaisilla yrittäjillä mene hyvin mutta että noin huonosti...

En edes halua tietää mitä oli tekeillä kun aamuseitsemältä ajettiin Pizpalan ohi ja siinä pihassa oli äijä joka oli pukeutunut pelkkään sukkaan, pyllisti ja levitti persettään jota sitten sen viis miespuolista kaveria(kai?) kovin kiinnostuneena tuijotteli. Kuten sanottu, näihin työaikoihin näkee sellaista mitä ei oikeasti voi kuvitella.

Mää meen ny kattomaan Kultakuumeen.