Jesjesjesjesjesjeeeee! Ukko pääs sitten taksikurssille (oli kolmannella varasijalla), nyt vaan peukut pystyyn että saa kurssin läpi ja saisi sitten heti töitäkin vielä. Kauan sitä on veivattu meneekö vai eikö mene, mutta onko sitten omiaan sille tuo homma kun on asiakaspalvelu hanskassa, ikänsä ajanut työkseen ja vanhana suunnistajana vielä löytääkin jonnekkin... On vielä kuorma-autokorttikin, voi siis ajaa isompaakin autoa. Joo no onhan ne navigaattorit nykyään suuntaa antamassa mutta ei se nyt varmaan pahitteeksi ole että etes vähän on suuntavaisto tallessa.. Sanovat että noissa hommissa olis työllisyystilanne varsin hyvä, toivotaan niin!

Itekkin harkinnut ja pohtinut samaista kurssia, mutta kattotaan nyt, keväällä on toinen joten jos Ukolla sujuu homma hyvin voipi olla että suunnistan sitte sinne kurssille, jos vaan vielä on semmonen tilanne että en oo aloittelemassa kotimamman uraa ;) Kattos ny sitten.

Just "kipastiin" kaupassa (meiltä se on aina parin tunnin rupeama kun täältä mettästä lähetään), kävin lankaostoksilla kun oon vallan ihastunut salomoninsolmuihin ja oonkin kohta kaikki potentiaaliset lankani saanut solmuun. On se kaunista kateltavaa kun ei tullu paljo peiliin vilkastua ja vasta kaupassa huomasin että mulla on villasukat ja sandaalit jalassa :D No mitäs pienistä.

*********.

Kanaset, ne loput hengissä olevat pääs tänään uuteen aitaukseen, varsinainen bunkkeri onkin kaksinkertaisine betoniverkkoineen eikä sinne kulkukoirat niin vain mene. Reppanat on nyt ihan sekaisin kaikesta, olivat tuhonneet haudonnan alla olleet munat ja eivät oikeen nyt näytä muutenkaan olevan oikeen tällä planeetalla.

Mistäköhän mää oikeen saisin ostettua ihan tommosia peruskanasia, siis ns. maatiaiskanoja eikä mitään hienoja brahmoja tai sulkajalkoja? Jos jollain mitään hajua, voi ilmoitella kommentteihin!

Tuntuu vaan olevan myytävänä noita hienompia rotuja, ja toisekseen toista kukkoa en huoli, Ukko ois valmis kuristamaan ton ainoankin kun se joka aamu alottaa tunnin kiekumis-urakkansa just kun tullaan töistä...(Onneks meillä on semmonen "vara-kukko" jota voi kuristella kun siltä tuntuu, kiitos kaunis sukulaiset!!!!)

************