Taas se sit taas tuli, vaikka luulin että ei nyt kun on tullu nukuttua jokainen työpäivä aika hyvin. Ei auta, selvät on merkit. Joten tää päivä saa sitte mennä huiliessa. Onko se vähän kuin loiventamista jos korkkaan illalla sen punkkupullon ja koetan hankkiutua oikeasti humalaan?

Lauantai-yönä oli kiire, todella kiire. Ei siinä paljon ennättänyt edes katella ympärilleen. No pikkusen kuitenkin.

Viereisessä yökerhossa oli kinkybileet, sieltä kömpi nakkiostoksille mitä mielenkiintoisemman näköistä porukkaa, kilisten, kolisten ja kumi ja nahka nitisten. Eräällä miehellä oli upea kaulapanta, olisi sopinut todella hyvin tuolle meidän poijjaalle, Reetu-bullmastiffille. Olis tehnyt mieli kysyä mistä on sen ostanut..

Oli hauska katella kun ne "tavalliset Erkit ja Irmat", jotka varmaan kulkee normipäivänä tuulipukuasusteissa kuljeksivat siinä pvc kiiltäen, piiskat ja kettingit pilkottaen kasseista.

********'

Mun täytys varmaan opiskella pikkasen Tamperetta, minen tiedä onko siinä mun kärrissä joku näkymätön Infopisteen merkki kun kaikki kyselee aina multa tietä jonnekkin:Mistäköhän olisi lyhin reitti kävellä Hervantaan? Mistä helkkarista minä tiedän kun en edes tiedä missä on Hervanta! Jotain sentään olen osannut neuvoa, kaks poekaa pohojanmaalta kyseli yks päivä mistäköhän mahtais löytyä tissibaari. No heti tiesin neuvoa kaksi! Kun ovat kummatkin siinä meidän varaston kulmalla.

Jotkut on sitten oikeen kunnolla hukassa, eräs yö yks äärimmäisen humalainen hemmo kyseli että missäköhän mahtaa olla. No sanoin että rautatieaseman vieressä. Niin mutta minkä rautatieaseman?? Tampereen. Voe helevetti! Ku pitäisi olla Kuopiossa! Siinä sitten ihmeteltiin kuinka on mahtanut sinne joutua.

Ukolta kysyi eräs asiakas erittäin ystävällisesti "Anteeksi mutta sattuisitko tietämään missä minä mahtaisin asua?" No ei mahtanut. Joku arkku kuulemma pitäisi olla, johon ei osannut sanoa mitään, jälkeenpäin pohdittiin että siellähän on kaupunginosa nimeltä Ristinarkku(tai jotain sinne päin), oiskohan ollut se.

Olettaisin että tämä jälkimmäinen oli ainakin joku opiskelija joka oli juuri muuttanut Tampereelle opiskelemaan ja samantein päättänyt tutustua paikalliseen yöelämään. Vastamuuttaneet opiskelijat(tai muut vastamuuttaneet), kirjoittakaan vaikka otsaan osoitteenne niin löydätte takaisinkin sinne minne pitää sitten kun on tarvetta!