Se nyt ei vaan toimi tuo spacen blogi windows -98:lla ja kun ei nyt ole muuta saatavilla täytyy siirtää turistelut tänne jossa kirjoittelu sujuu ongelmitta ja kirjotusvirheet on sitten vain ihan omaa syytä...

Osbourne siis kippasi taas varmaan ainakin kahdettatoista kertaa sen vuoden aikana mitä oli ollut meillä, hyvästi siis kaikki valokuvat jälleen kerran.. Ei vain muista koskaan tallentaa mitään mihinkään muualle kuin koneen muistiin ja se niistä sitten taasen.

Nyt saatiin sitten hankittua 50 eurolla tällainen vanha kone jossa ainoastaan win98, tahtonee olla joa auttamattoman vanhanaikainen mutta minkäs teet kun ei ole sukanvarressa setelitukkoa josta kääräisisi muutamat satkut uutta konetta varten.

No tärkeintä kuitenkin että pääsee edes nettiin, orpo olo kun ei ole konetta. Aina tuntuu tulevan jotain tarvetta kaivaa googlesta joku juttu joka ei sitten siis onnistukkaan..

*******

Aika menee kyllä nyt kuin siivillä, töissä on oltu uudessa paikassa jo 4 viikkoa ja tuntuu että vastahan sinne.. Kivaa hommaa, riittävän aivotonta että munkin paniikkihäröily pysyy poissa ja kun on pitkät vapaat ja vuorot samaan aikaan ukon kanssa niin ei moitittavaa. Vähän se rajoittaa aina töiden etsimistä kun en vaan selviä mistään turhan vakavasta touhusta. Ja penteles, on se aina kumma juttu kun menen sitten vaikka klemmareiden erottajaksi jotenkin ajaudun aina siihen että olenkin yhtäkkiä pääklemmarinerottelija ja rupeaa huippaamaan ja sitten täytyykin mennä ;-) Toivoo vaan että nyt pysyy aika lailla hommat siinä missä onkin.

Mä olen aina tykännyt olla yöllä töissä, silloin on jotenkin niin eri maailma kuin päivällä ja täytyy sanoa että toisin kuin voisi ajatella, suurin osa humalaisista asiakkaista on vain erittäin mukavia, ne todelliset pissapäät ovat harvassa, varmaan yksi tuhannesta. Kaupungilla näkee kaikkea sellaista yöaikaan mitä ei ole koskaan päivällä mahdollista nähdä, se aika on ihan omaa luokkaansa.

**********

Meillä on tässä pikkutiellä ollut riesana sellainen audi-kuski, jolla on pää täynnä pissaa. Audi on vuosimallia 80 tai liki mutta jätkä ajaa kuin Jyväskylä-rallissa. Ja eniten kummastuttaa se, että liikut sitten mihin aikaan vuorokaudessa, Audi-kuski on aina myös liikenteessä ja ohittamassa siinä pahimmassa mutkassa tuplakeltaisilla. Se varmaan vaan kyttää jossain puskassa että tulee auto jostain että pääsisi ohittamaan...?

No mutta HA HAAA! Eipäs ole ainakaan hetkeen nyt rasitteena! Eilen mentiin töihin niin olipas jätkä vetänyt sitten liian tiukan ohituksen kun oli tienreunassa audin keula soseena ja jonkun onnettoman volvo oli lyhentynyt puoli metriä perästä. Poliisit oli just paikalla ja toivon:

-Ettei volvo-kuskille käynyt kuinkaan

-Että audi-kuskilla oli siinä 60km/h alueella riittävästi ylinopeutta

-Että ohitti juuri niiden keltaisten viivojen kohdalla

-Mielellään myös kaskon hankkiminen voisi olla unohtuniut, jospa uuden tappovehkeen hankkiminen viivästyisi

-Ja vielä toivotan taustalle riittävästi liikennerikkomuksia ja kortti kuivumaan

-Eikä pahitteeksi olisi jos olisi hieman sattunutkin että muistaisi jonkin aikaa

Harvoin sitä on niin iloinen toisen vahingosta mutta täytyy sanoa että tämän jätkän kaltaisia hulluja tuskin mikään muu voi hiljentää.